En sån fin kille skulle aldrig…

4 Dec

Flickan och skulden av Katarina WennstamGrattis Nicke Nordmark och Hasse Johansson till Stora Journalistpriset i klassen Årets Avslöjande ”För att de avslöjat hur offret blev den förföljda när nätmobben eldade på(…)”. Välförtjänta pristagare!

Nästa avslöjande blir kanske med vilken lätthet de som då hatade Bjästaborna själva kan göra exakt samma sak som de gjorde då, hur offerförföljande är satt i system i Sverige genom att alla kvinnor som över huvud taget berättar vad de varit med om (vilket de flesta ju inte gör) automatiskt misstänks för falskanklagelser någonstans i processen och ju populärare kille, desto hårdare ska de anmälande kvinnorna angripas och hängas ut. En förklaring som inte får komma i närheten av att han faktiskt gjort det han anklagas för måste hittas. Han som är så duktig skulle inte kunna, han som är så viktig har inte tid, han som är så snäll skulle inte vilja, han som är så snygg behöver inte, han som är så skärpt fattar bättre.

”En sån fin kille skulle aldrig…”, nej visst, aldrig. Det har ju aldrig hänt, förutom i Bjästa då förstås, och kommer troligtvis inte att hända igen, förutom om kvinnan är en hora som förtjänar det. Eller hur är det ni sitter och tänker där framför era datorer?

Och nej, ni får inte kommentera på detta inlägg, det kan ni göra på era egna kvinnohatande och ”integritets”-älskande bloggar.

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: